Søg
Filters

Persondatapolitik

Vi passer på dine data

House of Melchiorsen er ansvarlige for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager om dig.

Vores kontaktoplysninger er:

House of Melchiorsen

Farimagsvej 26

4700 Næstved

CVR: 75277113

Kontakt: bestil@houseofmelchiorsen.com

 

Vores behandling af persondata sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om personoplysninger, herunder data­beskyttelsesloven.

 

Personoplysninger er enhver form for information der kan knyttes til en bestemt person og dermed være med til at identificere denne person.

Navn, adresse, tlf, mail, ip-adresse, facebook konto eller nummerplade, er alle eksempler på personoplysninger. Personoplysninger er altså informationer, der kan bruges til at finde frem til en specifik person.

 

Hvordan vi bruger dine personoplysninger.

Når du bestiller fra vores hjemmeside, indtaster du betalings- og leveringsinformationerne, som er nødvendige for, at vi kan levere til dig.

Du kan oprette en kundekonto, hvor du angiver navn, adresse, e-mail samt evt. virksomhedsoplysninger.

Du kan skrive til os via vores kontaktformular, hvor du angiver dit navn og din e-mail, samt selve forespørgslen.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du opgiver din e-mail. Du kan altid framelde dig dette igen.

Formålet med nyhedsbrevet er, at sende dig råd og vejledning, tilbud og andet relevant materiale.

Vi gemmer dine data indtil kundeforholdet ophører eller indtil oplysningspligten overfor myndighederne er forældet (f.eks. til dokumentation vedr. salg overfor SKAT m.m.).

 

Cookies

Cookies er små tekstfiler der sikrer at hjemmesiden fungerer korrekt på din enhed (computer, telefon, tablet).

Cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies hjælper blandt andet med at forbedre din oplevelse af siden, ved f.eks. at registrere hvilke varer du har set på, og dermed give dig et hurtigere overblik over hvilke varer der er relevante.

Det er også cookies der sikrer, at du kan lægge varer i indkøbskurven.

Nødvendige cookies bliver gemt på din enhed efter lovens bestemmelser. For alle andre typer af cookies, skal du selv give os dit samtykke.

 

Eksterne samarbejder og tredjelande

Vi arbejder sammen med tredjeparter for at kunne drive denne hjemmeside.

Tredjeparter er f.eks. it-support, web-hosting, fragtfirmaer og markedsføring.

Vi har pligt til at oplyse dig om, at visse data kan blive overført til tredjelande.

One.com står f.eks. for webhosting, og de databehandler f.eks. når vi sender mails til dig.

Mailchimp databehandler i forbindelse med nyhedsbreve.

Denne liste er ikke udtømmende, men fælles for alle er dog, at det er vores ansvar at sikre, at vores samarbejdspartnere overholder kravene til sikker opbevaring og behandling af personoplysninger.

Vi videregiver kun de informationer der er nødvendige for, at kunne tilbyde dig den relevante service.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i hvilke oplysninger vi har om dig.

Du har i visse tilfælde ret til at begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

Du har ret til at få rettet forkerte oplysninger om dig.

Du har ret til at få slettet oplysninger om dig. Dog kan der være dokumentationskrav fra myndighederne, som ikke må slettes inden forældelsesfristen udløber. F.eks. fakturaer som dokumentation for handler indgået med os.

Du kan gøre indsigelser imod vores behandling af dine personoplysninger hos Datatilsynet. Find deres kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Close