Søg
Filters

Om os

Et liv med urter, cremer og positive tanker.

Dette er historien om en kvinde, som led forfærdeligt af uren aknehud hele sin ungdom. Susanne Melchiorsen formåede at vende sin ulykke til sit livsværk.

Susanne Melchiorsen blev uddannet Cidesco-kosmetolog i 1982. Efter endt uddannelse var hendes hud blevet pænere, men resultatet var langt fra optimalt. Efter års forskning i udlandet, kombineret med hårdt arbejde i Susanne Melchiorsens egen hudplejeklinik i Næstved, kom hun efterhånden frem til løsningen.

“Jeg lærte om kroppens sammenhænge og påvirkninger på den. Om kost, mineraler og vitaminers sammenspil med urter og lægeplanter. Der var ingen tvivl længere – en spændstig, smuk sund hud skal opbygges indefra.”

Susanne Melchiorsens holistiske overbevisning ligger i at tænke på mennesket som en helhed. Altid søge årsagerne til hudens ubalancer – ikke nøjes med at behandle symptomerne.

Når gode virksomme hudplejeprodukter bliver fulgt op af indre pleje, som den rette kost, vitaminer, mineraler, urteteer, motion og åndedrætsøvelser, skabes der en fin balance.

Den fysiske ubalance følges op af en styrkelse af sindet. Et positivt livssyn får huden til at stråle.

Med det fundament har Susanne Melchiorsen grundlagt Den Alternative Kosmetologskole, som uddanner kosmetologer i hele Norden.
Derudover har hun skabt hele to hudplejeserier Susanne Melchiorsen og Aniel.

Susanne Melchiorsens udseende og hud er det bedste eksempel på, at hendes hudpleje skaber flotte resultater.

Close