Search
Filters

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Susanne Melchiorsen
CVR. nr. 75277113
Ellekærvej 5, 4160 Herlufmagle
Telefon 5545 0745
bestil@houseofmelchiorsen.com

Vi ønsker dig den bedste oplevelse med dit besøg i vores webshop. Det betyder også, at vi gerne går en ekstra mil, for at opfylde dine ønsker.
Skulle du have nogle tvivl eller spørgsmål, så er vi altid klar til at svare på dine spørgsmål og finde den bedste løsning.
Skriv til os på bestil@houseofmelchiorsen.com, eller ring på telefon 5545 0745.

 

1. Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Susanne Melchiorsen har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes først til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Aftalen er først bindende, når du har modtaget en e-mail fra Susanne Melchiorsen med information om, at vi har afsendt varen.

 

2. Betaling

På susannemelchiorsen.com kan der betales med Dankort, MobilePay og Susanne Melchiorsen Online Gavekort. Susanne Melchiorsen tillægger ikke gebyr på betalingskort. I forbindelse med at betalingstransaktionen gennemføres, vil dine betalingsoplysninger blive gemt, indtil de enkelte betalingstransaktioner er gået igennem. Dine betalings- og kortoplysninger opbevares i et sikkert PCI DSS certificeret miljø, som lever op til internationale sikkerhedsstandarder, indtil betalingstransaktionerne er gennemført. Når du anvender betalingskort på susannemelchiorsen.com, er det kun vores PCI DSS certificerede samarbejdspartner QuickPay, og ikke Susanne Melchiorsen, som får adgang til dine kortoplysninger. Behandling af dine kortoplysninger er derfor alene en sag mellem dig og QuickPay, selvom det sker, mens du benytter susannemelchiorsen.com.

 

3. Levering

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • Levering til Susanne Melchiorsen klinikker.
 • PostNord - Levering til erhvervs- og privatadresse.
 • Levering med øvrige tjenester efter aftale.

Forventet leveringstid er 1-2 hverdage. Alle produkter på en bestilling sendes som udgangspunkt samlet, men ved ekstraordinære tilfælde, kan enkelte varer blive fragtfrit efterleveret. Den forventede leveringstid kan variere i spidsbelastningsperioder som fx efter Black Friday. Susanne Melchiorsen bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer som standard kun i Danmark, men du kan altid kontakte os for information om levering i andre lande.

 

4. Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 • Har modtaget din vare.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte kundeservice på bestil@houseofmelchiorsen.comHusk at oplyse dit ordrenummer. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

4.1. Returnering

Du skal sende dine varer retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.
Hvis varerne bortkommer eller beskadiges under fragten, står Susanne Melchiorsen til rådighed, hvis du ønsker hjælp med at oprette en reklamation hos fragtfirmaet.

4.2. Varer undtaget fortrydelsesretten

Gavekort (både fysiske og digitale gavekort) er undtaget fortrydelsesretten:

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Udtrykket ”forsegling” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet


4.3. Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Varer uden forsegling, som er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

4.4. Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

 • Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.
 • Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du ikke differencen refunderet. 

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Susanne Melchiorsen
Ellekærvej 5
4160 Herlufmagle

Det er også muligt at returnere varer ved fortrydelse til vores klinikker efter forudgående aftale, hvis din elektroniske faktura fra Susanne Melchiorsen er medbragt. Du modtager denne faktura vedhæftet sammen med din ordrebekræftelse via e-mail.

Find nærmeste Susanne Melchiorsen klinik her.

4.5. Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge varerne og en kopi af ordrebekræftelsen. Der må også vedlægges yderligere dokumentation, såfremt du mener det letter behandlingen.
Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.


5. Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Når du handler på susannemelchiorsen.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, hvis der er mangler ved din vare. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

5.1. Hvordan reklamerer jeg?
​​​​​​​
Ønsker du at reklamere over et produkt, skal du kontakte os her. Send os gerne et billede af produktet sammen med beskrivelsen af fejlen. Bliver din reklamation godkendt, så sender vi dig en returlabel, så du kan returnere produktet uden omkostninger for dig.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes efter aftale til:
Susanne Melchiorsen
Ellekærvej 5
4160 Herlufmagle

5.2. Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

6. Bytteservice

Du opnår samme bytteservice for varer købt på susannemelchiorsen.com, som hvis varen var købt i en af vores fysiske klinikker. Varer købt på susannemelchiorsen.com kan byttes i alle vores fysiske kllinikker, eller sendes retur til Susanne Melchiorsen.

Ønsker du at bytte en vare købt på susannemelchiorsen.com, gælder følgende:

 • Du skal fremvise eller medsende kvittering for købet.
 • Ønskes pengene retur, kan dette kun ske mod fremvisning af fysisk kvittering eller elektronisk faktura.
 • Du kan bytte varer købt på susannemelchiorsen.com i alle Susanne Melchiorsens fysiske klinikker.
 • Bytteservice gælder ikke gavekort.

Du kan også bytte varen ved at sende den retur til:
Susanne Melchiorsen
Ellekærvej 5
4160 Herlufmagle

Hvis du vælger at sende varen retur til Susanne Melchiorsen, skal du selv betale udgiften af forsendelsen til Susanne Melchiorsen.

 

7. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på susannemelchiorsen.com, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 • Navn.
 • Adresse.
 • Telefonnummer.
 • E-mail.
 • Oplysning om hvad du har købt.

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 

8. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på tlf. 5545 0745 eller bestil@houseofmelchiorsen.com.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen har du følgende muligheder for at klage:

 • Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
 • Center for Klageløsning, via Klageportalen for Nævnenes Hus her.
 • EU-Kommissionens online klageportal. Denne er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr.

9. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Susanne Melchiorsen tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

 

Close